SOS Composite

Wanneer een gebroken kader geen eindpunt is voor uw fiets.

Voorstelling   Contact

Ontdek wat SOS Composite
voor U kan doen

Wie ben ik?

Sinds lang gebeten door het sport. Kayak, ski, triathlon,...Het is op een natuurlijke wijze dat ik geconfronteerd werd met de mechanische problemen die gepaard gaan met deze sporten.

Tijdens mijn studies als koopvaardijofficier heb ik de kans gehad om mij te verdiepen in de studie van het composiet materiaal, haar eigenschappen en beperkingen die het gebruik ervan met zich meebrengt.

Herstelling

Herstelling van fietskaders en onderdelen in carbon evenals andere mariaal in composiet binnen de kortste termijnen.

Expertise

Ultrasone analyse laat toe om te bepalen of het kader, onderdelen of structuren in carbon gebarsten of in goede staat is.

5 jaar waarborg

Alle herstellingen krijgen een niet-nominatieve waarborg van 5 jaar.


-

Gratis offerte

Ter plaatse, in het atelier of aan de hand van foto's, met respect van de aangekondigde hersteltermijnen.

-

De val is geen mislukking.
De mislukking is te blijven liggen waar men gevallen is.

Maar alvorens weer te kunnen vertrekken, moet men herstellen...

Frequently Asked Questions

De prijs van de herstelling hangt af van veel factoren. Stuur ons uw foto's en we sturen u een gratis offerte binnen de kortste termijnen.
In het algemeen duurt een herstelling tussen de 10 en 15 dagen. Bepalend is hier de droogtijd van elke carbonlaag dat strict gerespecteerd moet worden voor betere resultaten.
Nee. Indien U een hersteld onderdeel verkoopt blijft de waarborg van 5 jaar geldig.
We trachten steeds een zo origineel mogelijk aspect met te geven met het onderdeel, maar de plaats van herstelling zal zichtbaar zijn indien men weet waar te kijken. Indien u een vlekkeloze herpuiting wilt van uw fiets raad ik u aan om contact te nemen met Mr. Plusquin (plusquunvelo.be) qui travail en cabine, de manière irréprochable.
Ja! Een expres herstelling is mogelijk binnen de 48 uur, maar opgelet niet alle herstellingen zijn mogelijk binnen deze termijnen. De beslissing wordt genomen na analyse. De expres herstelling omvat geen afwerking. Deze kunnen nadien nog gedaan worden.
Ja en zelfs een beetje sterker omdat er meer lagen gebruikt worden bij een herstelling dan origineel.
Ik werk met een niet-destructieve controle toestel met ultrasonen die de staat van de interne structuur van het onderdeel analyseert. Dit laat toe om interne barsten of afwijken te detecteren. Mijn vorming is Controleur dopor Ultrasoon gecertifieerd door Vinçotte en is erkend als onafhankelijke expert in synthetische materialen door de ABEX (Association Belge des Experts).
De expertise van een carbon kader kost 220€ BTW inbegrepen. Het expertise verslag wordt binnen de 48uur na de analyse opgestuurd en bevestigt de staat van het onderdeel.
Ja, de expertise kan aan huis na afspraak.

De fiets is een vriend
met dewelke men nooit ruzie heeft

Joseph Louis Laval

Contact

info@soscomposite.com
0497 93 05 00

Marc Picrit
Orbanlaan, 227
1150 St-Pieters-Woluwe

Uw bericht werd goed verstuurd! We antwoorden zo spoedig mogelijk.

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.


Copyright © SOS Composite
Template By WowThemes.Net